Om OS

Hjemmesiden Hammond.dk er for dem der har interesse for elektriske orgler, og som enten søger et orgel, vil sælge eller måske have et repareret.

Sammenlagt har vi mere en 100 års praktisk erfaring med netop det. Dels spiller vi selv orgel, dels råder vi over Danmarks sidste og eneste autoriserede værksted for Hammond og Leslie. Og sluttelig god erfaring med køb og salg, eksport og import.

Vi råder over et stort lager af orgler og højttaler kabinetter (herunder en del Leslier) og ud over disse finder vi gennem vort store netværk, orgler efter specifikke ønsker.

Vi har næsten alle mærker af Orgler, og jo lageret domineres nok af Hammond, men du finder også Orgler fra Yamaha, Technics, Wersi, Conn, Lowrey, Thomas, Baldwin osv…

Her på siden finder du, opdelt efter mærker, modeller vi har til salg. Vi opdaterer en gang om ugen for at holde den opdateret så godt som muligt.

På grund af lagerets store omfang, henstår alle orglerne, som de er indgået på lageret, dvs ikke-klargjort stand. Vi har løbende orgler gennem værkstedet

Derfor arbejder vi med to pris katagorier. Den først er ren engros (uklargjort), den anden er en pris efter den er klargjort.

Klargøring betyder orglet bringes så tæt på original stand som muligt.

Vælger man et orgel fra os, kan man altid få det tilpasset specielle krav og opsætninger, hvilket beregnet separat.

Du er meget velkommen til at kontakte os Pr tlf/SMS 52170740 Eller e-mail  LK@hammond.dk